Rozběháme Vary – zima 2017

  • by

Projekt Rozběháme Vary úspěsně pokračoval i na podzim roku 2016 a i přes nepříznivé podmínky v zimě se nás v současné době schází na trénincích i okolo 20-ti běžců.
V listopadu zvládla jedna z našich běžkyň – Markéta Hanzálková – svůj první maraton. V Ústí nad Labem běžela čas 4:27 hodiny.

V prosinci jsme se hromadně zúčastnili charitativního běhu v Ostrově. Všimla si toho média – Karlovarský deník – a byla z toho krásná fotoreportáž s našimi běžci.

Novoročního běhu se pak zúčastnilo i několik nováčků ve skupině.Tréninky pokračují i v lednu, zpravidla v týdnu na meandru v Karlových Varech a o víkendu delší výběh.Zařadili jsme i více posilování.

Účastníci skupiny se chystají na jarní sezónu, Markéta, Tomáš, Martin a celá chodovská část se chystají na maraton do Vídně, další poběží maraton v Praze na počátku května. Hlavní zaměření ostatních je na 1/2 maraton v Karlových Varech.
Věřím, že zájemců o naše tréninky ještě naroste, vždyť si o nás mohli přečíst rozsáhlý článek v denících v celém kraji v tomto týdnu.

Těšíme se na další zájemce z Karlových Varů a okolí.Termíny tréninků najdete na naší stránce Rozběháme Vary

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *